Zondag 26 februari 2012

Op 29 februari 1972 werd er door Radio Veronica een 20 uur durende Beatlesdag georganiseerd. Precies veertig jaar later, op woensdag 29 februari 2012, gaat Museum RockArt in Hoek van Holland deze dag herhalen en overtreffen naar 24 uur!

Het museum is deze schrikkeldag 24 uur geopend en staat dan geheel in het teken van The Beatles. In dit etmaal zal er veel muziek langskomen van zowel The Beatles als van de bandleden zelf en ook covers van Beatles-nummers komen aan bod. Daarnaast wordt er een aantal Beatles-nummers live uitgevoerd, zullen er bijzondere gasten geïnterviewd worden en zal The Beatles-Top 40 gepresenteerd worden. Kortom een geweldige dag voor Beatles- en muziekliefhebbers. En natuurlijk voor iedereen die de Beatledag van 40 jaar geleden nog eens wil beleven, maar dan "live" ! De hele dag wordt uitgezonden via Radio Extra Gold en 192 Radio.

Voor The Beatles-Top 40 kunt u uw persoonlijke Top 10 van Beatles-nummers sturen naar corry@rockart.nl of naar Zekkenstraat 42, 3151 XP Hoek van Holland. Heeft u een bijzondere ervaring met The Beatles? Of wilt u op een andere manier aan deze dag mee werken? Stuur dan een mail naar info@rockart.nl.

Om alvast in de stemming te komen: in deze zondag-aflevering van de Jaap Jansen Show vooral Beatles-covers.

beatles - help!
peter & zijn rockets - geloof maar dat ik ren (i want to hold your hand)
tom jones - can't buy me love

maggie mcneal - blackbird
beatles & rolling stones - drift away
sandy coast - eleanor rigby

rené frank - meisje (girl)
britos - drive my car
beatles - i've just seen a face

poema's - laat me niet staan (don't let me down)
marty - in my life
carlos bastos - hey jude

eddie smets - for no one
john lennon - starting over
jackie lee - octopus's garden

paul mccartney - this one
jeanette van zutphen - michel

Geen opmerkingen: