Zondagmiddag 30 september 2012 LIVE om 12 uur vanaf de Platenbeurs in Neerkant en na 16 uur met Jaap Jansen, ook al live!


De zondagmiddag begint om 12 uur dit keer met een uitzending vanuit het oergezellige dorp Neerkant. Hier wordt 3 x per jaar een bijzondere platenbeurs georganiseerd door de plaatselijke OldiesClub. Van die 3 x is Extra Gold er in ieder geval 2 x live bij! Nu op 30 september ook weer.

Tussen 12 en 16 uur kan iedereen ook via de radio de sfeer van de beurs "proeven" met uiteraard vele gesprekjes met standhouders en platenkopers. Want juist zij hebben bij hun net aangekochte platen vaak een bijzonder erhaal te vertellen. Echte live radio met verrassende muziek dus, vaak direct van het zojuist aangeschafte vinyl. Oh ja, mocht u nog willen komen, het is in gebouw De Moost in Neerkant. En de entree is helemaal gratis.

Om 16 uur neemt Jaap Jansen het stokje alweer live over. In een bijzondere show, waarin Twitterverzoekjes centraal staan, komt Jaap direct uit de hoofdstad door tot 19 uur.

Geen opmerkingen: